Hvordan kommer man over kærestesorg?

Er du for nyligt blevet skilt, separeret eller har du brudt med kæresten? Var det rodet og forfærdeligt og følelsesladet, og er du ikke sikker på om du nogensinde vil blive forelsket igen?

Jeg ved godt, at jeg bare er en eller anden fremmed person på internettet, som du aldrig har mødt, men jeg har et par tips i denne forbindelse, som jeg gerne vil dele med dig. Vi har alle været i forhold, som senere hen viste sig ikke at fungere, og der kan være så mange forskellige grunde til dette, som der er personlighedstyper.

Vi møder en ny person, vi får sommerfugle i maven, vi flirter og sommerfuglene udvikler sig til en dejlig varm følelse, vi dater og vi bliver mere fortrolige, vi fortaber os med både hjerte og sjæl, og så bliver vi forelskede, vi støder ind i vores første problemer og vi løser disse og forholdet vokser, vores liv fortsætter og problemerne bliver ved med at komme tilbage, nogle gange store, nogle gange små, men en dag eskalerer det hele, og vi slår op og flytter fra hinanden, og vi bliver skøre af længsel efter den person, som vi ikke kan få eller være sammen med.

What you are going through now is not something reading an article will quickly fix, I just want to remind you that the pain after break-up will fade. I want to give you some perspective and let you know that you will eventually love again and more importantly, BE loved again. You will date and flirt and feel that tickle in your stomach again, some of these experiences will be great and others will be terrible. Stick with it and try and get the most pleasure you can out of the entire process.

Forsøg ikke at lade dig begrænse af frygt og tvivl, og betragt ikke dig selv som beskadiget. Du kan meget vel være alt, hvad en anden person leder efter, og der er kun en måde at finde ud af det på.

Hvis den person, som du troede, at du klikkede godt med, ikke svarer på dine beskeder, så hold endelig modet oppe og fortsæt din søgning. Nogle gange har man ikke heldet med sig i første omgang, men når man endelig har, vil det have været ventetiden værd.

Vær dig selv og så vil den rigtige partner for dig dukke op. Hvis du prøver på at ændre på dig selv for at passe til en anden person, ender du med en person med en personlighed, som egentligt ikke passer til dig.

En dag om ikke så længe vil du vågne op og være ovre bruddet og føle dig klar til at starte på en frisk. Hvis den dag ikke er i dag, så giv dig selv lov til at hele og sørge. Når du er klar til det, er vi her til at hjælpe dig med at tage det første skridt mod at finde den perfekte person til at starte hele denne vidunderlige proces forfra med. Og hvem ved, hvad dit næste forhold bringer dig. Det er det skønne ved at åbne sig selv op for kærlighed; man kan ikke gøre det halvhjertet, men blot have tillid til at det hele nok skal gå.