At gå fra online til offline

Det kan være svært at tage skridtet fra at være online til offline. Det er så stort et skridt, at det er blevet det sted i processen, hvor flest potentielle dates går i vasken som den første udfordring. Grunden til at det er en udfordring er, at det kræver mod. Man er nødt til at være sårbar og vove pelsen. Det kræver også engagement, omend blot en smule.

Du burde have en rimelig god fornemmelse af, om du er interesseret i en person efter at have skrevet lidt frem og tilbage med denne. Skriv evt. gradvist længere og længere beskeder og afslør flere og flere personlige ting om dig selv. Alle og enhver kan virke søde og interessante, hvis de gemmer sig bag korte sætninger og smileyer, så det er en god måde at teste, om I passer sammen ved at åbne jer lidt mere op over for hinanden i jeres beskeder. Du kan derefter beslutte, om du vil fortsætte med at kommunikere med personen offline afhængigt af, hvordan den online-kommunikation er gået.

phone-online-smiling

Hvis du ikke føler for at gå videre til næste skridt, men den anden person insisterer på at I skal give det et forsøg, så vær ærlig og åben omkring hvordan du har det. Lad være med at slippe din kontrol over situationen ved at sige ja til at mødes offline, hvis du ikke er klar til dette.

Efter et par indledende beskeder kan du prøve at tilføje personen på andre sociale medier såsom Instagram eller Facebook. Dette vil give dig endnu mere information omkring, hvem personen er samt indsigt i hvordan de opfører sig.

Uanset hvilket stadie af kontakt I befinder jer på, er det værd at nævne, at det altid er bedst at undgå at sige noget alt for mystisk eller upassende. For eksempel er det en god ide at undgå at sige, hvor lækker personen ser ud på sit profilbillede eller at personen har en lækker bagdel. Undgå helt sætninger som disse; betragt dem som “sengesnak” og brug dem evt. kun, hvis I nogensinde kommer så langt.

Når det så er sagt, hvis den anden person flirter meget med dig, så kan du selvfølgelig godt flirte lidt tilbage, hvis du føler dig tryg ved dette.

Efter en telefonsamtale er det næste skridt at invitere personen ud på den første date!

Dette er det store skridt. Brug al den information du har om personen fra personens profiler på forskellige platforme til at komme op med et godt forslag til, hvad I kan foretage jer. Hvis du har lagt mærke til, at personen ofte laver aktiviteter udendørs på sine profilbilleder, så kunne det være en ide at invitere på en gåtur. Hvis personens Instagram-profil hovedsageligt består af billeder af mad, kunne du foreslå at I tager på en fin restaurant på jeres første date. Hvis du gerne vil have lidt mere inspiration til at vælge den perfekte aktivitet til jeres første date, kan du tjekke vores andre artikler ud, som handler om ideer til den første date og hvordan man kan gøre et godt indtryk.