Be2-gether with the perfect one

Be2 rangerer som en af verdens største online datingplatformer med over 20 millioner medlemmer på over 6 kontinenter. Med andre ord er det en global side.

Selvom dette måske kan virke lidt overvældende i forhold til at søge efter den eneste ene, så hjælper Be2’s obligatoriske personlighedstest og søgefunktioner dig med at gå i den rigtige retning.

Men hvad adskiller så denne side fra andre? Først og fremmest kombinerer Be2 deres personlighedstest med en geografisk søgefunktion. Dette giver ikke blot større nøjagtighed i forhold til at finde partnerforslag, men det giver også brugerne mulighed for at vælge, om de vil søge efter nogen, der passer til deres personlighed eller nogen, som bor inden for en bestemt radius.

Funktionalitet og sikkerhed

Be2 er en international datingplatform med global tilstedeværelse, og du kan være sikker på, at de har integreret et velfungerende databeskyttelsessystem til at forhindre, at personlige oplysninger falder i de forkerte hænder.

Fra en brugers perspektiv er siden meget nem og ligetil at anvende. En af de ting jeg rigtig godt kan lide er profilsiden, da du her har et overskueligt overblik over alt fra din egen aktivitet til nye partnerforslag. Supernemt!

Vores afsluttende tanker

Med Be2’s internationale nærvær samt deres 1-måneds prøvemedlemskab er det svært ikke at lade sig friste. Selvom vi anbefaler andre datingsider, som fx Partner med Niveau, til dem, som leder efter et seriøst forhold, så kan vi samtidigt varmt anbefale Be2, hvis man ikke er helt sikker på, hvad man leder efter. Deres store medlemsdatabase og søgefunktioner øger dine chancer for at møde et godt match. Tjek ud om du matcher med nogen!

Besøg side