Et nærmere kig på PartnerMedNiveau

Et nærmere kig på PartnerMedNiveau
PartnerMedNiveau startede i 2012 og stræber efter at nå en målgruppe, som er blevet overset af mange konkurrerende sider: lidt ældre og dannede singler – som måske allerede har flere længere forhold bag sig, men som nu søger efter kærligheden igen. PartnerMedNiveau fik .

PartnerMedNiveau fik hurtigt succes, da de var en af de første firmaer i verden til at udfylde dette tomrum i i online dating-markedet. De tilbyder en platform, som er rettet mod at hjælpe singler med at finde seriøse og længerevarende forhold med ligesindede og dannede singler.

Efter at have undersøgt deres markedsstrategi og funktioner kom vi til den konklusion at deres produkt virkelig kan betegnes som premium. Hvorfor siger vi det? Tja, for det første er omkostningerne ved at erhverve deres brugere ikke små, så man kan derfor med sikkerhed sige, at de har store omkostninger ved at nå den målgruppe, de gør.

Vi registrerede os også på siden for at sammenligne de funktioner, som ikke findes på andre datingsider. Jeg var nødt til først at lave to falske profiler, inden jeg oprettede min tredje og mest ærlige profil – profilen blev godkendt. Hvad fortæller dette os? Jo, for det første tydeliggør dette, at de bruger mange penge og meget tid på grundigt at kontrollere at deres brugere er rigtige mennesker med ærlige intentioner. Dette må også betyde, at de har meget “spild” – med det mener jeg personer, som ikke er på siden for rent faktisk at finde en partner, men blot “vinduesshopper” så at sige. Derfor kan du være sikker på, at folk på denne side rent faktisk er virkelige mennesker, som er i samme båd som dig og er seriøse i deres søgning efter at finde lykken og kærligheden igen.

Der er tydeligvis blevet investeret store summer i udviklingen af selve produktet. Mens mange af de sider vi anmelder virker til at være fanget i begyndelsen af 00’erne, er PartnerMedNiveau på niveau med moderne datingtjenester såsom Tinder, hvad angår produkt, design og funktionalitet. Fra desktop og internet til app; de driver markedet fremad ved at forsyne deres kunder med funktioner som gør søgningen efter kærligheden nemmere og mere præcis.

Som med alt andet er der dog også her en bagside. Selvom den ikke er så slem i dette tilfælde, så er det dog værd at nævne personlighedstesten, der kan være en smule udmattende. Den er designet til at finde det bedst mulige match til dig og er baseret på førende teorier fra relationspsykologi. Men det lyder vel meget godt, gør det ikke? Jo, i hvert fald indtil du har svaret på 15 sider med spørgsmål. Man føler virkelig, at man bliver analyseret og profileret, og jeg antager også, at dette er tilfældet. Dette er på samme tid både produktets største styrke og svaghed. I en verden hvor folk vil have alting med det samme, er det måske ikke alle, der har tid, interesse og engagement til at gennemføre sådan et spørgeskema som dette.

Til dets forsvar vil jeg dog sige, at hvis man gennemfører spørgeskemaet grundigt, som jeg gjorde, vil man blive belønnet med partnerforslag, som man rent faktisk “klikker” med.

En anden ulempe er prisen på abonnementet. Jeg er hverken læge, advokat eller en rig forretningsmand. Jeg er “bare” journalist, og hvis det ikke var for det gratis medlemskab (hvilket klart er en af fordelene ved mit job!), så ville jeg nok ikke have købt et abonnement, som var længere end 3 måneder. Nok er prisen overkommelig, men det er på samme måde, som hvis man undede sig selv en massage hver uge.

Besøg side