10 ideer til den første date til at gøre et godt indtryk

Er du kørt fast i ideer til, hvad man kan gøre på første date? Fortvivl ej, vi har her din redning i form af denne top 10 liste over finurlige, mindeværdige og sjove forslag til aktiviteter, du kan gøre på første date. Først og fremmest er det en god ide at bruge, hvad du ved om personen fra dennes profil, når du skal vælge hvilket et af forslagene, der passer bedst til jeres område og interesser.

  1. 1. Gå en tur i den lokale park eller ved havet
  2. Tag din date til et lokalt sportsevent, som personen kunne have interesse i.
  3. Gå på et museum, som personen kunne have interesse i. Find evt. inspiration fra deres profil.
  4. Tag ud at bowle eller spille billiard
  5. I kan tage i zoologisk have eller besøge et akvarium, medmindre personen går meget op i dyrerettigheder.
  6. Tag ud og se stand-up-comedy
  7. Tag ud og spis brunch sammen
  8. Leg turister for en dag
  9. Tag til foodfestival eller på loppemarked
  10. Tag en dansetime sammen

Her er grundene til, at de ovenstående ideer fungerer:

 1. Hvis personen er en udendørstype, vil frisk luft og kaffe være den perfekte måde at lære personen, som du er interesseret i, lidt bedre at kende. Om sommeren kan du evt. også skifte kaffen ud med en is i stedet.
 2. Sportsbegivenheder giver rig mulighed for at tale og snakke om jer selv. Der er samtidigt også noget at kigge på til at fylde hullerne ud, hvis der skulle blive tavshed i jeres samtale.
 3. Det kan være lidt svært med museer, så vælg kun denne mulighed, hvis du er sikker på, hvad din date interesserer sig for. Hvis du er sikker på dette, så vil det vise din date, at du er åben for dennes interesser, og at du gerne vil lære mere om emnet.
 4. Bowling og billiard er gode måder at bringe det bedste frem i folk, som er konkurrencemennesker. Gør dit bedste og lad dem ikke vinde. Hvis du er god til en af disse to ting, så prøv at slå dem og se, hvordan de tager det – det er en god måde at lære mere om en person på, så hold dig endelig ikke tilbage!
 5. Zoologisk have og akvarium har nogle af de samme fordele som forslag nummer et, men disse er lidt vildere. I vil her med garanti se en masse interessante ting, som I kan snakke om efterfølgende.
 6. Latter er nøglen til mange folks hjerter. For mange folk er humor faktisk en af de vigtigste ting hos en partner. Hvis du virkelig ikke er sjov – ligesom jeg, så er det at grine med nogen det næstbedste i forhold til selv at få dem til at grine.
 7. At tage ud og spise middag sammen er den helt klassiske date-aktivitet nu til dags. Der er dog mindre pres på at mødes til brunch, og på den måde har I begge også tid til at lave andre ting senere på dagen.
 8. Mange af os har aldrig rigtigt været turister i vores egen by, men det hører med til at være lokal! At lege turist for en dag er derfor en god anledning til at få set din bys turistattraktioner.
 9. Mad og drikke i en afslappet atmosfære er et meget bedre alternativ end den klassiske og formelle middag. På den måde har I begge også mulighed for at afslutte daten på et hvilket som helst tidspunkt, hvis det ikke går godt. Det er derfor den oplagte mulighed for personer, som du ikke er helt sikre på.
 10. Dansetimer er en fremragende måde at være tæt på en person, uden at det er mærkeligt. Sørg for at vælge noget, som passer til jeres sværhedsgrad og ikke en eller anden vildt ekstravagant og sofistikeret form for moderne jazz-dans.

Hvis du gerne vil gøre dig endnu mere umage med dit valg, så kan du også læse vores artikel om at vælge den perfekte aktivitet for din date.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med din første date.