Hvordan finder jeg Danmarks bedste datingside?

Med et væld af sider som alle bruger millioner på markedsføring, hvordan ved du så, hvilken side der passer bedst til dig?

Det første du bør vide omkring online-dating i Danmark er, at gratis ikke altid er lig med godt. Den anden ting du bør vide er, at gratis ikke altid betyder gratis.. Hvis du læser det med småt, så vil det ofte blot være gratis at “registrere sig”. Registrering betyder for det meste blot, at du anmelder dig på siden og opretter en profil, men for at kunne kommunikere med andre medlemmer, er det nødvendigt at betale.

>> søg blandt vores udvalgte dating sider <<

Der er stadig mange sider derude, som er helt gratis uden nogen begrænsninger. Men du bør dog være opmærksom på, at du højst sandsynligt vil blive udsat for store mængder reklamer, irriterende nyhedsbreve samt beskeder fra scammere/bedragere. Hvis du er en erfaren internetbruger, så vil dette dog formentligt overhovedet ikke genere dig. Du kan bare slå de relevante notifikationer fra, ignorere tydelige forsøg på bedrageri og være tålmodig og ihærdig.

online-dating

Dating i Danmark

Det siges, at kærlighed ikke har nogen pris, men næsten alle datingfirmaer prøver dog alligevel på at sætte en pris på, hvad folk er villige til at betale for at finde kærligheden. Priserne ligger som regel mellem 100 og 700 kr per måned. Ikke billigt, men ofte har disse sider også en større interesse i at hjælpe dig med at finde nogen. Det har desuden også den fordel, at medlemmerne på disse sider ofte også tror mere på det og er mere seriøse, når de har betalt for at være medlemmer. På alle sider, som nævnes her, er det muligt at blive betalende medlem.

Nå, men hvilken side er så den bedste? Ja, det er et svært spørgsmål at besvare. Det er lidt ligesom at spørge “hvilken farve er den bedste?”, for der er ikke noget definitivt svar. MEN VENT! Bliv endelig lidt endnu. Der er stadig håb.

Groft set kan feltet af datingsider inddeles i 3 forskellige kategorier.

Først og fremmest er der de såkaldte “casual”-datingsider, der er perfekte til one night stands, tilfældig flirten og mere eksterimentelle forhold. Disse sider passer måske bedst til lidt yngre singler, erfarne swingere samt ægtepar, som søger noget ekstra.

Dernæst er der de traditionelle datingsider. Her konkurrerer du med tusindvis af andre singler om at få så meget opmærksomhed som muligt fra det modsatte køn. I denne alle-mod-alle-kamp er det dig mod masserne. Men med en overflod af søgefiltre og et skarpt øje for profilbilleder burde du heldigvis være i stand til at sortere igennem de mange profiler og finde nålen i høstakken. Så er det bare at håbe, at de svarer tilbage!

>> søg blandt vores udvalgte dating sider <<

Disse slags sider er oftest gratis, fordi der ikke kræves så meget administration, når først brugeren har registreret sig. De er bedst for folk på budget, personer som vil teste online dating, journalister på jagt efter en historie og i princippet alle, som er nysgerrig på at prøve konceptet lidt af. Dette er online datingens svar på at gå ned ad gågaden og spørge fremmede, om de er single, fordi du ikke kan se en ring på deres finger.

Sidst men ikke mindst findes der matchmakingsiderne, som anvender patenterede algoritmer til at matche dig med en udvalgt mængde af andre brugere. Disse sider gør dating meget mere menneskeligt, men det er ofte ikke gratis, da de naturligvis er nødt til at have dækket deres omkostninger for forskning og udvikling af deres matchmakingteknologier. Videnskaben om kærlighed er en stor forretning!

Disse sider er perfekte for dem, som har lidt flere penge at gøre med, dem som som har travlt, folk som leder efter hurtige resultater samt ældre brugere, som har brug for lidt mere vejledning og support fra en kundeservicemedarbejder.

Så ud af de mange datingsider i Danmark, hvilken er så bedst for dig? Debedstedatingsider.com er her for at hjælpe dig. Vi har detaljerede anmeldelser af hver datingside – så det har aldrig været nemmere at finde den helt rigtige side for dig!

>> søg blandt vores udvalgte dating sider <<